Det går mot midtsommer og vi gleder oss sammen med hver og en av dere over sol og varme. De fleste ser fram til noen rolige dager med ferie. Likevel håper vi at dere leverer bilagene før dere drar og at dere passer på at lønn og feriepenger er sendt over. Vi følger opp, rapporterer inn og gjør klart før vi selv tar fri.

Vi anbefaler alle å legge lønn, feriepenger, fakturaer og øvrige betalinger til forfall, slik at dere unngår renter og gebyrer. Eventuelle vikarer kan med fordel orienteres litt på forhånd om hva som skal betales og hvem de kan vente henvendelser fra. Sommeren er dessverre høysesong for svindel rettet mot bedrifter. Og vikarene kan gjerne være det svake punktet, som ikke kjenner bedriftens daglige rutiner og samarbeidspartnere.

Før dere løper til flyet er det viktig at likningsdokumenter og årsregnskap er signert og levert til oss. Så er det bare å vippe opp bena og glemme oss noen uker.

Hos oss blir det også ferieavvikling. Derfor anbefaler vi at dere avtaler på forhånd om dere vil treffe oss. Det kan bli redusert åpningstid på kontoret under ferieavviklingen, men hovednummeret er alltid betjent.

Vi ønsker alle en riktig god sommer!