Påsken har inntatt Lierfoss Regnskap. De fleste hos oss har tatt ferie, mens noen jobber kortere dager. Så møt bare opp i påsken, hvis du har avtalt tid på forhånd.

Det er en krevende tid vi lever i, selv om den personlige komforten aldri har vært bedre. Vi har sett en verdensomspennende pandemi komme og gå. Vi har latt oss ryste over nyheter i våre naboland og kraftig prisvekst her hjemme. Både pandemi og stigende priser på strøm, olje og mat har vært utfordrende for mange næringsdrivende. Mange mener at støtteordningene for næringslivet kunne ha vært bedre. I vanskelige tider er det likevel en slags trygghet i det som fortsatt er sånn som det alltid har vært. Det kjente. Det normale. Det som viser oss at livet går videre.

Påsken kom i år også. Vi omgir oss med gule kyllinger, nyter den forsiktige varmen i vårens solstråler og ser verden rundt oss våkne til liv. Nordmenn drar til fjells med ski og kvikklunsj. Vi deler påskelam, kryssord og krim. Kanskje er det enda viktigere i år at vi finner sammen, griller ei pølse, prater litt og tar oss helt fri fra alle forpliktelser i noen dager.

Etter påske kommer hverdagene igjen. For vår bransje – Og for våre kunder, innebærer det likningsdokumenter og årsregnskaper. Da trenger vi å samarbeide med kundene våre og vi håper derfor at hver og en av dere tar seg tid til å koble helt av for å samle krefter.

Vi i Lierfoss Regnskap AS oppfordrer til lange frokoster, friluftsliv og brettspill nå i påsken. Del en appelsin, se «Fjols til fjells» i god, gammel sort-hvitt og la våre felles tradisjoner fylle dere med den gamle følelsen av forventning til lysere dager.

GOD PÅSKE!