20200626_214459Sommeren er ferietid. Mange går ut i ferie i disse dager og vi nyter både sola, varmen og muligheten til litt roligere dager. I år blir det for mange en litt annerledes sommer. Basseng i hagen for ungene og tomater på verandaen for de større. I år er det hjemmeferie som gjelder. Turer i fjell og skog. Båtturer på sjøen, eller oppussing hjemme.

Hva du enn har tenkt deg, ønsker vi deg og dine en deilig sommer!

Lierfoss Regnskap AS har redusert bemanning i ferietiden, men du vil alltid få hjelp. Vi anbefaler at du avtaler eventuelle møter på forhånd.

For næringsdrivende har det vært mye nytt å forholde seg til denne våren. For å holde dere oppdatert om utsatte frister, tilskuddsordninger og regelendringer anbefaler vi en titt innom skatteetaten, nav og altinn i løpet av sommeren. For øvrig håper vi at dere slapper godt av og får lange, lyse dager fylt av det fineste sommeren har å by på.

God sommer!