zika-virus-2022699_1280
Sommer er mye kos, men også noen irritasjonsmomenter. Følger du våre tips, er det kun myggen som skaper problemer i sommer.

Det er sommer og snart ferietid for de fleste. Vi unner hver og en av dere ferie. Men likevel tillater vi oss å minne om det som bør være i orden før du lar feriefølelsen ta helt overhånd:

  1. Sørg for at skattemelding og årsregnskap er signert og sendt inn.
  2. Gi oss beskjed om likningsoppgjøret avviker fra det vi har gitt beskjed om.
  3. Avtal lønn og feriepenger med oss og de ansatte i god tid, slik at dette går sin gang i ferien. A-melding skal sendes uansett. Og både dere og vi har ferie, men kanskje ikke samtidig.

Kontoret kan ha endringer i åpningstiden under ferieavviklingen, men telefonen vil alltid være betjent. Husk å avtale tid om du ønsker å treffe din egen saksbehandler.

Vær obs på svindelforsøk! Sommer er høysesong for svindel. Tro ikke et øyeblikk at banken stenger kontoen din uten videre og sender deg sms med link hvor du må oppgi sensitive opplysninger. Generelt er sensasjonelle, truende, eller stressende henvendelser grunn til å tenke seg om. Hvis ikke kameraten din pleier å sende tiggemeldinger med beskjed om at han står fast i Thailand uten penger og han vanligvis har orden på seg selv, er det trolig ikke ham som tigger nå heller. Det er enkelt å få en epost til å se ut som den er sendt fra deg selv, eller Norsk Tipping. Og ettersom de færreste nå lar seg lure av henvendelser om utestående arv mot et lite advokathonorar, har svindlerne nå funnet på nye metoder. Unngå linker og ikke gi fra deg sensitiv informasjon uten videre, så kommer du langt. Opplever du at telefonen, eller PC’en blir midlertidig uvanlig treg og det kommer pop-up meldinger som du ikke har gjort noe for å se og som heller ikke hører sammen med siden du er på, kan du stole på at det ikke er noen gevinst i å trykke.

Med fare for å være et lite irritasjonsmoment i ferietankene håper vi at våre tips likevel vil være til hjelp for å sikre en god ferie for deg og dine.

 

 

 

Bildet er tatt av OpenClipart-Vectors fra Pixabay