chicks-349035_1920

Påsken kommer sent i år og vi har forlengst kunnet nyte synet av både snøklokker og perleblomst, rødstruper og bokfink. Dagene er lengre igjen og vi gleder oss over å kjenne varmen fra solstrålene på ny. Nå ser vi naturen våkne langsomt til liv. Og vi kjenner at vi igjen overaskes over å se at de nakne kvistene skyter store knopper og de små, unnselige hestehovene krangler seg opp mellom snø og løv fra i fjor.

easter-eggs-3131188_1280.jpg

Uansett om du gleder deg til sene kvelder og lange morgener, kinoturer og sykkelturer, storbyferie, hagestell eller oppussing, er vi sikre på at det blir deilig med litt forandring for de aller fleste. Noen få vil kanskje fundere på hva man skal ta seg til, når regnskapsføreren ikke ringer og jobben er stengt for høytiden. Men vi tror sistnevnte er i klart mindretall. Vi går ganske enkelt ut i fra at det ikke er så mange som vil savne oss disse få dagene. 

Bemanningen i påsken vil derfor være redusert og vi anbefaler at du avtaler tid på forhånd om du ønsker å treffe din saksbehandler i løpet av påskeferien. Du kan likevel alltid nå oss på telefon, om det skulle være noe som haster. Tlf nr 99 63 99 45 er døgnbetjent av vår daglige leder, slik at du alltid kan få hjelp når du trenger det mest.

Vi håper at du får ladet batteriene og er klar til ny innsats etterpå, når en meget hektisk tid med årsoppgjør for alvor drar i gang hos oss. I mellomtiden ønsker vi hver og èn riktig GOD PÅSKE!

Fra Line, Randi, Roy, Janne og Tone