Endelig er sommeren her! Nå kan du nyte lyse sommerkvelder og solmodne jordbær på terrassen igjen.

berry-197078_1280
I ferien synes vi ikke at du skal tenke på oss. Men litt praktisk informasjon har vi likevel behov for å sende ut:

 
Under ferieavviklingen kan det bli noe endring i kontorets åpningstider, men kontorets telefon vil alltid være betjent. Vi anbefaler at dere avtaler tid på forhånd om dere ønsker å treffe deres saksbehandler. Ikke minst for å unngå at vi sitter opptatt i andre møter. Skulle det være noe som haster, ber vi dere slå på tråden om dere ikke får svar på epost med en gang.

Svindel:
Sommeren er dessverre høytid for svindelforsøk mot både privatpersoner og bedrifter. Hvert år sendes det ut falske henvendelser i form av eposter, SMS og fiktive fakturaer. Årsaken til at det fortsetter, er dessverre at det lønner seg for svindlerne. Vi vil ikke at du skal bli lurt. Sjekk grunnlaget, språket og hvordan henvendelsen kommer. Er du i tvil, kontakt avsender. Seriøse aktører har alltid kontaktopplysninger godt synlig på salgsdokumentet.

Likningen:
Vår og forsommer er en travel tid i vår bransje. Det kan bli mye til tider og vi vil derfor takke for at dere bidrar til at vi kan få jobben gjort til riktig tid. Samtidig håper vi at dere drar nytte av den erfaringen og kunnskapen vi har. Likningsoppgjøret vil komme i puljer utover høsten. Vi ber dere gi oss beskjed når dere får likningen, slik at vi kan kontrollere at det stemmer med våre beregninger. Klageadgangen er tidsbegrenset til tre uker fra likningen er tilgjengelig.

Årsregnskap:
Det er sommer og ferietid. Frist for innsendelse av årsregnskap for AS og Nuf er likevel 31. juli. På dette tidspunktet har mange ferie enda. Sørg derfor for å sende oss signaturer i god tid. Så slipper du å tenke mer på det.

Lierfoss Regnskap AS ønsker alle våre kunder en God Sommer!

Med vennlig hilsen
Line, Randi, Janne, Roy og Tone