money-1015277_1920

Nå tilbyr vi deg som vår kunde en egen tilgang til vårt regnskapssystem. Her kan du selv fakturere dine kunder når det passer deg. Og når du er ferdig, er fakturaen også bokført.

Meld deg på et gratis, online webinar og se om dette kan være noe for deg og ditt foretak. Webkurset tar maksimalt en time.

Fakturaen lagres elektronisk som et bilde i vårt system. Og du kan når som helst hente frem en kopi, eller ta en kikk på hvordan den ser ut, uten å bla deg gjennom gamle bunker av papirer.

I tillegg har du mulighet til å hente ut rapporter når du måtte ønske det, oversende fakturakopier på epost eller sjekke hvem som er dine største kunder siste år. Lurer du på hva du har omsatt for hittil i år er svaret et tastetrykk unna. Vil du sammenligne med omsetningen på samme tid i fjor? Sjekk, mens du likevel er logget inn.

Duett.no MinSide er en toveis portal hvor både regnskapsfører og kunde har tilgang til hver sin del av systemet. Du kan logge inn når som helst, med det du foretrekker, enten det er telefon, laptop eller nettbrett. Slik kan du i praksis fakturere din kunde fra bilen, hytta, danskebåten, eller hvor du vil. Og blir mindre avhengig av å sitte på kontoret for å få ting gjort. Kanskje foretrekker du å fakturere kunden når oppdraget er utført. Da kan fakturaen være sendt før du reiser derfra.

Du oppretter selv varelinjer som du velger blant senere. Og kan legge inn tekstlinjer knyttet til hvert salg om du trenger å spesifisere hva du fakturerer ytterligere.

Akkurat nå tilbyr vår systemleverandør, Daldata,  gratis webinar for våre kunder i bruk av Duett.no MinSide. Ta kontakt  med oss, så melder vi deg på om du er interessert i å prøve noe nytt. Kurset tar du online, der du er.

Velkommen til en moderne regnskapshverdag.