Tilgjengelighet og fleksibilitet er forventninger vi alle møter stadig mer av. Våre løsninger gir deg mulighet til å fakturere online i vårt regnskapssystem ute hos kunde fra mobil eller nettbrett. Du kan logge inn hele døgnet og hente ut de rapportene du trenger. Scanne bilag rett inn i regnskapssystemet og ha digitale kopier tilgjengelig kontinuerlig. Og ta i bruk de nyeste og mest moderne løsningene tilpasset din hverdag, enten du er håndverker, eller driver nettbutikk.

Men om du ikke er så glad i alle nyvinninger, kanskje til og med synes det er tidkrevende og slitsomt med alt som hele tiden endres…Legg bilagene dine i en perm og stikk innom. La oss håndtere fakturering, purring og kanskje også betalinger. Så kan du bruke tiden på jobben din og vi på vår.

Det viktige for oss er å hjelpe deg som kunde å ha et korrekt regnskap som innrapporteres på riktig måte til riktig tid.